Mila-Chocolata

Haute Chocolate Creations

 

 

The Hague, Est. 2012

Veelgestelde vragen

Wat is Haute Chocolate –Box (HCB)?

 • Wegens veel animo voor onze heerlijke chocolade creaties hebben wij de HCB ontworpen voor de consument. Milachocolata levert exclusieve kwalitatief hoogwaardige handgemaakte chocolade producten .Elke maand ontvangt u een zorgvuldig samengestelde box met ambachtelijke handgemaakte bonbons, die allemaal uniek zijn en met veel liefde gemaakt. De box bestaat uit 3 maten SOTILLE-Box, MEZZO-Box en ESTESO-Box      

  Elk maand is het een verrassing welke smaken u ontvangt. deze wordt door ons zorgvuldig geselecteerd. Het is ook mogelijk om uw chocolade voorkeur aan ons door te geven.

Wat zit er in de Haute Chocolate - Box?

 • In elke box zitten speciaal geselecteerde hoogwaardige handgemaakte Chocolade Creaties. De inhoud van de box zal maandelijks variëren. Bent u jarig dan ontvangt u van ons de Vip-Box met daarin uw eigen bonbon en een verassing. Het leukste is dat u niet weet wat u krijgt totdat u de box ontvangt en u begint met het uitpakken. Surprise!

Ik wil een Haute Chocolate –Box abonnement cadeau doen. Wat moet ik daarvoor doen?

 • Een abonnement op de Haute Chocolate- box is het perfecte cadeau. Vul contact gegevens op de pagina de naam en adresgegevens in van de ontvanger en stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw order nummer.

Ik wil graag met mijn producten in de Haute Chocolate box. Hoe moet ik dit aanpakken?

 • Wij promoten onafhankelijk creatieve bedrijven. Zou u graag willen dat uw producten in onze Haute Chocolate –Box wordt opgenomen, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen

Welke abbonomentsvormen zijn er?

 • De box bestaat uit 3 maten SOTILLE-Box €15, MEZZO-Box €30 en ESTESO-Box €55

  U ontvangt maandelijks een Haute Chocolate -Box. Het is ook mogelijk om de Haute Chocolate - Box eenmalig te proberen wij zullen eenmalig verzendkosten van €6.50 erbij rekenen.

Hoe kan ik betalen?

 • Bij maandelijkse ontvangst van de Haute Chocolate Box betaalt u via de bijgesloten iDeal betaling deze wordt met factuur mee verstuurd,vervolgens gaan de betalingen maandelijks via automatische incasso. Bij een eenmalige Haute Chocolate -Box betaalt u vooruit met factuur via iDeal.

Wanneer wordt de rekening afgeschreven?

 • Wanneer u een abonnement afsluit wordt het bedrag voor de eerste maand direct met factuur via iDeal betaald. Voor de volgende boxen zal het bedrag vervolgens steeds in de eerste week van de maand worden afgeschreven via automatische incasso zolang u geabonneerd blijft.

Wanneer kan ik mijn eerste Haute Chocolate –Box verwachten?

 • Uw eerste box wordt in de laatste week van de volgende maand verstuurd. U ontvangt van ons een week van te voren een reminder per e-mail. Haute Chocolate –Box versturen naar het buitenland?

Wat zijn de verzendkosten?

 • Haute Chocolate –Box is inclusief verzendkosten voor klanten binnen Nederland.

Hoe kan ik mijn adres wijzigen?

 • Door middel een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

 • U kunt uw abonnement op elk gewenst moment opzeggen door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wij ontvangen de opzegging graag vóór de 20e van de maand, dan zult u geen box meer ontvangen. Als u op of na de 20e van de maand opzegt, dan zal er nog eenmaal een betaling via automatische incasso plaatsvinden op of rond de 1e van de volgende maand en zult u nog eenmaal een box ontvangen.

Kan ik een box retourneren?

 • Wij zijn niet in staat om Haute Chocolate Box retour te accepteren. Echter, als een product beschadigd is neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we zorgen zo snel mogelijk voor een vervangend product.