Creativiteit als gids begon Milachocolata aan een wereldtournee met het verwerken van inheemse smaken, bloemen, ongebruikelijke toppings, kruiden en eetbaar goud met premium chocolade. Dat allemaal met elkaar verwerkt maken de chocolades van Milachocolata zo bijzonder en uniek.
Anna en haar team willen geen concessies doen aan de kwaliteit van producten. Zij besteden veel aandacht aan de kwaliteit, vormgeving en de uitstraling van zowel de chocola als van de verpakkingen.
Vanaf 2012 bouwt Milachocolata aan haar naam in de chocoladewereld.
Daarnaast zijn we volop bezig met de verdere uitbouw en professionalisering van onze organisatie om aan de groeiende vraag naar onze producten te voldoen. Dit doen we met een vast team. Elk chocolade creatie van Milachocolata wordt met de hand en vol passie gemaakt. Verscheidenheid van smaken en creaties zijn daarom mogelijk. Contact ons. Wij bieden nou eenmaal graag maatwerk.
Bij Milachocolata verdienen niet alleen de cacaobonen de grootste aandacht maar dient onze chocolade een verfijning en van topkwaliteit te zijn. Wij zoeken de beste ingrediënten vanuit de hele wereld. Zoals:
  • de vanillestokjes komen uit Madagascar,
  • de beste hazelnoten uit Italië,
  • de pistachenoten uit Iran
Natuurlijk zijn er nog veel meer exotische ingrediënten! Bij Milachocolata draait het allemaal om de kwaliteit en unieke chocoladecreaties.